فروشگاه سوغات یزد عرضه کننده انواع شیرینی جات یزدی
بلانکت یا جوهر قند چیست؟

بلانکت چیست؟

 نوعی ماده شیمیایی می باشد که در صنعت قند و نبات استفاده می شود

این ماده برای سفید کردن رنگ قند و نبات استفاده می شود

این ماده بسیار مضر و سرطان زا می باشد و متأسفانه در بسیاری از تولیدی های قند و نبات استفاده می شود .

*در ادامه به چند مورد از مضرات جوهر قند (بلانکت) اشاره میکنیم:

1. افزایش خطر ابتلا به سرطان: جوهر قند در اثر حرارت، گاز SO2 آزاد می کند که یک ماده سرطان زا است. این گاز می تواند باعث آسیب به DNA سلول ها شود و خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

  • 2. اختلال در عملکرد گوارش: جوهر قند می تواند به پرزهای روده آسیب برساند و باعث اختلال در جذب مواد مغذی شود. این امر می تواند منجر به سوء تغذیه و کاهش مقاومت بدن در برابر بیماری ها شود.
  • 3. آسیب به کبد و کلیه: جوهر قند می تواند به کبد و کلیه آسیب برساند. این امر می تواند منجر به نارسایی کبدی و کلیوی شود.
  • 4. تضعیف سیستم ایمنی بدن: جوهر قند می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند. این امر می تواند منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری های عفونی شود.
    علاوه بر این، جوهر قند می تواند باعث تحریک چشم، پوست و مجاری تنفسی شود. این امر می تواند منجر به قرمزی، سوزش و خارش شود.

 

اشتباه برخی مشتریان برای تشخیص سالم بودن قند و نبات چیست؟

البته بسیاری به اشتباه تصور می کنند چون رنگ نبات یا قند سفید است . پس از این ماده در آن استفاده نشده است

از این رو تمایل به خرید نبات های زرد یا اصطلاحا دو آتیشه دارند. که در اکتریت مواقع  این ماده به شدت در آن مدل قند و نبات ها بسیار بیشتر است.

 

دلیل استفاده بیشتر بلانکت در نبات های دو آتیشه چیست؟

در صنعت قند و نبات تمام شکر استفاده شده به نبات یا قند تبدیل نمی گردد . بلکه یک محصول دیگر  به اسم شیره یا همان پس آب برای هر دو محصول وجود دارد

شیره را در نبات یا قند بعدی با شکر مخلوط می کنند تا دوباره استفاده شود و به دلیل اینکه رنگ نبات یا قند تیره خواهد شد

به همین دلیل بلانکت در آنها استفاده می کنند تا در نبات رنگ زرد یا قهوه ای و در قند رنگ سفید را به وجود آورد

در نبات ممکن است تا چند نوبت این شیره را با شکر مخلوط کرده و استفاده کنند

که به آن نبات دو آتیشه یا اصطلاحاتی از این دست گفته می شود

که متاسفانه در باور عامیانه فکر میکنند که این مدل نباتها نسبت به نباتهای دیگر سالم تر و بهتر هستند

دقیقا برعکس این موضوع است و بسیار مضر تر هستند چون چندین دفعه شیره نباتی که بلانکت دارد را دوباره به چرخه تولید وارد می کنند.

 

 

نحوه تشخیص بلانکت در قند و نبات 

تنها راه نشخیص بلانکت آزمایش می باشد که می توانید در مرکز بهداشت شهر خود درخواست آزمایش بلانکت دهید

البته در شکر سفید نیز این ماده مضر وجود دارد ولی نسبت به قند و نبات بسیار کمتر هست.

 

ما با افتخار در این مجموعه اعلام می کنیم که جزء معدود تولید کنندگانی هستیم که به هیچ عنوان از این ماده مضر در نبات خود استفاده نمی کنیم.

مطالب مرتبط

اتصال اینترنتی شما وصل نیست.